2016-12-20 08:38:57• hírek • (x)

Tedd kellemesebbé a sétát - magadnak és kutyádnak is

A flexi-póráz segítségével a kutya könnyebben felfedezheti a séta útvonalát - de végig kontroll alatt marad.

Kedves kutyatartók! Van-e a kis kedvenc napi rutinjában nagyobb öröm egy kiadós, nagy sétánál a gazdival? Lehet szél, eső, vagy tűző nap, a kutyusok már alig várják, hogy kiszabadulhassanak megszokott életterükből, és felfedezhessék a nagyvilágot. Hiszen rengeteg új élmény vár rájuk minden alkalommal, akkor is, ha csak a szag-nyomokra gondolunk.

A sétát pedig még jobbakká, élményekkel telivé tehetjük, ha flexi-pórázzal a kedvenc nyakán indulunk el a nagyvilágba.

A flexi automata kutyapóráz egy igen ügyes megoldás, melynek segítségével a kutyus úgy érezheti, hogy övé a világ. Megválaszthatod a póráz hosszát, sőt, akár el is engedheted kutyádat - míg a póráz maximális hossza engedi. De nyugodt lehetsz, hiszen a nagy felfedezés ideje alatt az állat kontroll alatt marad és mármikor visszahívhatod magadhoz.

Ha a kutyus közeledik hozzád - és nem rögzítetted hosszt - a póráz automata módon visszatekercselődik a fogantyúként is szolgáló házba. A póráz egyébként a beépített fékezőrendszerrel és gombnyomásra működő, kézreálló zárral készül, ami rögzíti az éppen megfelelőnek tartott hosszt.

Tedd boldogabbá kutyádat és szerezz be egy menő flexi-pórázt az Exotic-k kft. Szatmárnémetiben található Hobby Center boltjaiban, a Traian sugárút 9. szám, vagy a Ganea utca CG 22-es tömbház címek alatt.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: